Vem är Veronica?

Ja.. Vem är Veronica? Vet ni, det undrar jag med. Rätt ofta. Men jag skulle tro jag är som alla andra. Fast allra mest som mig själv. Efter några års paus från stickning och trädgård har jag hittat min lust till det igen. Här blir det mycket stickning under höst och vinter och mycket trädgård under vår och sommar. Blandat med en nypa av livet i övrigt! Som böcker. Då oftast i ljudboksformat. Så man kan gräva eller sticka samtidigt. 😉

Jag gräver, stickar och filosoferar om stort och smått. 

IMG_20150411_132911

För övrigt så är jag varannan-vecka-mamma till två för det mesta rätt kära Generaler, sambo med Kärleken och matte till Vargen. Med Kärleken flyttade även Fröken Fräs in. Och jag har blivit hennes utfoderska.  

En gång i tiden sprang jag. Men så la lederna av. Så jag promenerar ofta. Jag yogar inte så ofta som jag vill och försöker äta sunt utan att för den sakens skull ha ett namn på det. Efter år av bantning på diverse olika sätt med det enda, mediokra, resultatet att jag är ännu kurvigare PLUS sjukt usel självkänsla, så dammar jag inte av vågen så ofta utan försöker jobba bort en ätstörning genom att vårda både kropp och själ genom bra mat och regelbunden motion.  

  
Lite så. Väl mött!

2 reaktioner på ”Vem är Veronica?

  1. jag läser ett antal bloggande trädgårdsnördar men ditt skrivande är så…. jag vet inte…. äsch, det passar mej så bra. Man tackar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s