Tisdagsklubben. Ett boktips! 

”Tisdagsklubben” av Anna Fredriksson är en bok som jag varmt kan rekommendera. En riktig feelgood och lite unik då den inte handlar om kvinnor runt 30 utan snarare om kvinnor runt 50 med allt vad det innebär.

Saxat från Bokus;

”Karin tänker inte efter så noga när hon anmäler sig till kvällskursen i asiatisk matlagning varannan tisdag. Hon vet bara att hon behöver bryta den oro och ensamhet som uppstått efter maken Stens stroke. Även om han verkar ha klarat sig utan några fysiska skador är allt förändrat. Han har blivit sluten, vresig och likgiltig inför framtiden.

Matlagningskursen leds av Henrik, en passionerad och framgångsrik kock, och blir ett andningshål för Karin. Hon lär känna den livsbejakande Monika och de två börjar kalla sig Tisdagsklubben. Karin inser mer och mer att hennes liv inte alls har passerat något bäst före-datum. Monika får saker att hända och förmedlar nya sätt att se på världen och tillvaron. Ingenting är som förut i Karins liv och hon börjar ifrågasätta det hon tidigare trott var sant. Ska hon våga bejaka sina innersta önskningar och sätta sin trygga tillvaro på spel? Eller ska hon acceptera att alla drömmar inte slår in, särskilt inte efter sextio, och i stället vara nöjd med det hon faktiskt har?”

Det är inte första boken av Anna Fredriksson men den första för mig. Hon har även skrivet böcker som ”Sommarhuset” och ”Lyckostigen” som vad jag förstått går i samma stil. Jag har bokat båda på bibblan. Lika bra ju! 😉

Klicka på bilden så kommer ni till boken sida på Bokus.com
Annonser

2 reaktioner på ”Tisdagsklubben. Ett boktips! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s