”När livet börjar om.” Ett Boktips!

Jag var sugen på att lyssna på något lätt för ett tag sen och valet föll på Lucy Dillons senaste bok ”När livet börjar om”. Och den är precis det som de andra av Dillons böcker; gulligt, gemytligt, en smula tillrättalagt och alldeles alldeles behaglig att lyssna på. Den är som en romantisk komedi på tv helt enkelt. Och det behöver verkligen inte betyda att det är dåligt. Tvärtom! Ibland är det precis vad man behöver. Jag hade svårt för uppläsaren Anna Maria Käll men det gav med sig. Numera tycker jag att hennes röst passar utmärkt för den här typen av bok.

Saxat från förlaget Forum´s sida om boken;

”Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många – och förverkliga mer än en dröm.

När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt – och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många.”

Boken är klart läsvärd eller värd timmarna det tar att lyssna på den. Den är kanske en smula förutsägbar men som sagt; ibland är det rätt skönt.

Ha det fint!

när livet börjar om

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s