Vad har jag trasslat in mig i?? 

La upp till resåren på mysteriestickningen i måndags. Vilket alltid är hyfsat pilligt innan man liksom har något ordentligt att hålla i.  

Och idag släpptes nästa del…

Järbosockan del 2.  

Läste igenom det på lunchrasten och tänkte i mitt stilla sinne ”Va i hela helv… har jag gett mig in i?” Men.. Tänkte sen att det löser sig. Ganska så ofta ger det sig liksom lite på vägen.  

Och nja.. Först kom jag på att det jag hittills har stickat på strumpstickor har jag gjort helt fel. Alltså jag har ju fått ihop ett eller två par men det har alltid varit jädrigt struliga beskrivningar där jag fått skarva till det för att det ska funka. 

Vilket nu då högst troligt beror på att jag varit helt galet på det. Jag har liksom stickat strumporna ut och in. Vilket ju har gått men om man nu jämför det med att sticka dom med rätsidan ut? Allt är rätt mycket mer begripligt. 😉

Hur som helst. Mysteriestickning var det ju. Och ett tag? Var jag rätt nära att repa upp eländet och sticka en tumme eller något istället..  

 
Men nu tog jag ett djupt andetag och bet ihop. Och tänka sig? Nu börjar det ge med sig. Spontant känner jag att jag borde tagit mörkare grå som bakgrund så kusarna kommit mer till rätta. Alternativt vänt på färgerna och låtit grå vara mudd, fläta och lusar mot en vit bakgrund. Det är lätt att vara efterklok. Hur som helst så kommer jag vara dödligt stolt över mina strumpor när dom väl är klara…  

En bit kvar på del två. Den tar jag imorgon. Då är jag ledig. Och då ska här stickas! 🙂     
 

Over & Out! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s