En och annan cache har det blivit..

Det här med geocaching. Det är lätt beroendeframkallande. Och mellan varven sjukt frustrerande. Till exempel;

# Jag passerar till en cache nästan dagligen under arbetstid, tror ni jag kunnat logga den? Självklart inte. Så mycket folk i rörelse där att det inte finns en chans att leta runt så som jag vill.

# Tre gånger har jag varit på ett ställe i grannbyn och letat. Tror ni jag hittat den? Självklart inte. Vilket är extra irriterande med tanke på att folk loggat gömman med kommentarer; ”Lätt hittad”. Kul. Grattis liksom.

# Mer än en gång har Vargen satt rumpan i backen och tvärvägrat att gå igenom snår för att leta. Med all rätt när det är fjärde gången jag är på väg in i ett snår för att leta efter en cache som jag VET ska vara där. Men visst. Någon ska ju passa ryggsäcken.

# Men så har vi de gånger då jag löser det. Då jag hittar gömman och blir så där fånigt nöjd över min egna bedrift.

image

image

image

Dock ligger jag rejält i lä om man jämför med en del andra knasbollar vars bravader man läser om i olika grupper. Man kan verkligen nörda in på det här med geocaching. Precis som med allt annat. Typ trädgård. 😉

image

Fast jag håller mig blygsamt nördig när det gäller geocaching. För en gångs skull. Då slipper jag känna mig misslyckad när jag inte i mina egna ögon håller måttet eller om jag tappar intresset. Konstigare saker har ju hänt. (Minns min scrapping-period, min styrketränings-period, min lchf-period, min paleo-period, yoga-perioden, min perioden av stickning och alla andra perioder av milda besattheter…) Det som jag faktiskt hållt fast i genom åren är trädgården, böckerna och kärleken till att vara ute. Alltid något.

Nåja. Nu blir det mer kaffe, en stund med en ny bok och diskussioner om radiobilars förmåga att köra runt runt och ännu mer runt. Ha en fin dag! Vi hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s